![](https://www.digi-pipe.ir/sites/default/files/field/image/%D9%86%D8%B5%D8%A8%20%D9%BE%D9%88%D8%B4%20%D9%81%DB%8C%D8%AA.jpg)
پوش فیت ها را چگونه نصب کنیم ؟
لوله و اتصالات پوش فیت دارای سوکت می باشند که برای نصب این اقلام می بایست سوکت ها را به یکدیگر متصل نمود . توجه نمایید در لوله و اتصالات پوش فیت ، سمتی از اقلام که دارای سوکت می باشند می بایست به سمتی از اقلام متصل شوند که دارای سوکت نمی باشند .
نصب و اجرای لوله کشی فاضلاب پوش فیت
مرحله ۱: هرگونه پلیسه، ماسه و سنگ ریزه روی لوله و سوکت را با استفاده از پارچه نرم کاملاً تمیز کنید.
مرحله ۲ : جهت قرار دادن سوکت از ماده روانکننده استفاده کنید. این کار برای راحتی بیشتر در اتصال لولهها در داخل سوکت است. همچنین، از به کار بردن روغن یا گریس جهت روان کاری خودداری کنید.
مرحله ۳ : در زمان جا زدن لوله یا اتصالات در داخل سوکتها، مهم است که دو لوله مجاور در راستای یکدیگر باشد.
مرحله ۴ : پس از قرارگیری کامل لوله در داخل سوکت، محل اتصال را با استفاده از مداد علامتگذاری کنید. این کار برای پیشبینی احتمال انبساط لوله در زمان عبور مواد با دمای بالای است. لوله را از محل اتصال که قبلاً علامتگذاری شده است به اندازه یک سانتیمتر بیرون بیاورید.
مرحله ۵: برای بازدید، بررسی و رفع گرفتگی مجاری باید در مسیرهای افقی دریچههای بازدید تعبیه شود. دریچه بازدید باید کاملاً آببندی شود به طوری که خروج هوا و پساب حتی به میزان بسیار کم نیز غیرممکن باشد. دریچههای بازدید نیز باید از نوع بوش فیت باشد و مهم است در بلندترین نقطه هر لوله افقی فاضلاب، در پایینترین قسمت لوله عمودی فاضلاب، روی لوله اصلی خروجی با فاصله حداکثر ۳۰ متر از یکدیگر و در انتهای لوله خروجی تعبیه شوند.
مرحله ۶: برای نصب لولههای افقی و عمودی در محل خود (به ویژه در محلهای شیبدار) و نگهداری از سوکتها، نیاز به استفاده از «بست» است. از بست های ثابت برای نگهداری سوکتها و از بستهای غیر ثابت در فواصل لوله ها و اتصالات استفاده میشود.